VSV Stadskanaal, Hoogeveen & Emmen

Welkom op de website van Verloskundig Samenwerkingsverband Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen. Ook wel kort en krachtig samengevat VSV SHE! En zoals je misschien al wel is opgevallen staan de drie letters voor de drie plaatsnamen waarbinnen het verloskundig samenwerkingsverband valt. Via deze website willen we je graag informeren over zwanger worden, zwanger zijn en wat daar allemaal bij komt kijken. Want dat is nogal wat! Een betrouwbare site met informatie voor iedere vrouw die vragen heeft over de geboortezorg binnen de regio.


SHE is in oktober 2018 opgericht door de samenvoeging van de verloskundige zorg binnen de Treant zorggroep locaties Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen. Binnen de VSV SHE zijn alle verloskundigenpraktijken, verloskundig actieve huisartsen, kraamzorgorganisaties, gynaecologen en kinderartsen uit de regio aangesloten om zo de beste zorg te leveren voor iedereen met een zwangerschapswens of die zwanger is. Mochten er vragen zijn over je zwangerschapswens of zwangerschap, schroom niet en neem contact op met je huisarts, verloskundige of gynaecoloog.

Wie is VSV SHE?

Verloskundigenpraktijken

Lees meer over verloskundigenpraktijken bij jou in de buurt.

Kraamzorgorganisaties

Lees meer over kraamzorgorganisaties speciaal voor jou.

Onze missie

VSV SHE staat voor veilige, eenduidige, kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke geboortezorg, waarbij Ouder en Kind centraal staan. Het op peil houden en continue verbeteren van de geboorte- en verloskundige zorg in het verzorgingsgebied in de regio Stadskanaal, Hoogeveen en Emmen.

Onze visie

Iedere cliënt/patiënt ontvangt de juiste zorg op het juiste moment, door de juiste zorgverlener, op de juiste plek tegen de juiste prijs. Gezamenlijk waarborgen we de continuïteit van de geboortezorg in onze regio. Bij VSV SHE zijn we duidelijk, open, eerlijk en respectvol naar elkaar. Samen kunnen we beter worden. We zijn duidelijk over wat we doen, over onze doelen, taken en opdrachten. We spreken elkaar aan op resultaten en verantwoordelijkheden en anderen mogen ons ook hierop aanspreken.